Introducció

Benvingudi al formulari de preinscripció per a l’OpenCon València 2024!

Per favor, reserva’t uns minuts per a llegir aquesta informació fins al final abans d’emplenar el formulari. Volem expressar ací el nostre agraïment a lis companyis d’Eixams i Poliamor Madrid per haver-nos prestat material de referència que ens ha sigut molt útil en l’elaboració d’aquest formulari.

L’esdeveniment tindrà lloc del 5 al 7 de juliol, amb la possibilitat d’ampliar l’estada fins el 8 de juliol.

El termini de preinscripció serà del 12 al 21 d’abril. Si s’haguera de modificar aquest termini, avisaríem mitjançant els mitjans habituals. El formulari de preinscripció és individual, no s’acceptaran sol·licituds col·lectives.

Et demanem que només t’inscrigues si tens interés, intenció i disponibilitat real per a acudir, així podrem minimitzar en la mesura que puguem la gestió que comporten les cancel·lacions.

Has de ser major d’edat per a poder assistir-hi, però volem oferir la possibilitat que les persones majors d’edat puguen assistir amb menors acompanyats al seu càrrec. Si t’interessa aqueixa opció, ompli tot el formulari amb les teues dades de persona major d’edat i completa les preguntes sobre menors acompanyats. No emplenes formularis addicionals amb les dades de menors. Ens posaríem en contacte amb tu i estudiaríem el teu cas per a veure com podríem fer-ho. Tingues en compte que aquesta proposta és nova d’enguany i no podem garantir que siga possible fins que ho hàgem estudiat amb tu.

En l’assignació de places, tindran preferència aquelles persones que tinguen dificultats per a participar o que estiguen sotmeses a alguna mena d’opressió. S’aplicaran criteris de baremació que garantisquen la participació en un esdeveniment equitatiu, inclusiu i divers. Amb aquesta finalitat, en el formulari trobaràs preguntes relacionades amb aquests aspectes que poden demanar-te informació delicada. Solament usarem aquestes dades per a l’organització de l’OpenCon i no es compartiran amb tercers en cap cas. Entendríem que no et sentires còmodi proporcionant-nos eixa informació i pots no fer-ho, però sigues conscient que no podrem tindre en compte eixos punts a l’hora de decidir la teua participació. Així mateix, es valorarà la participació activa en diferents activismes. A igualtat de condicions, passarà a tenir-se en compte l’ordre d’inscripció.

Una vegada finalitzat el termini de selecció, és a dir, a partir del 26 d’abril, se t’informarà per correu electrònic de si tens plaça o estàs en llista d’espera. A partir de la recepció d’eixe correu i si tens plaça, tindràs tres dies hàbils per a fer l’ingrés de la quota, que formalitza la inscripció. En cas que en eixe període no s’haja abonat l’import de la inscripció, entendrem que renuncies a la plaça i s’assignarà a la següent persona de la llista d’espera.

La quota d’inscripció serà de 115 € si ens acompanyes de divendres a diumenge i 151 € en l’opció ampliada de divendres a dilluns. El preu inclou allotjament amb pensió completa, material per als tallers, assegurança de responsabilitat civil i una aportació per a l’associació. Només tindràs confirmada la plaça quan hages pagat l’import de la inscripció.

La participació en els tallers de benvinguda i consentiment, que tindran lloc el divendres 5 de juliol després de sopar, és requisit indispensable per a poder participar en l’esdeveniment. No s’admetrà a ningú que no arribe a temps d’assistir a ells.

A continuació et recordem alguns aspectes a tindre en compte abans d’inscriure’t en aquest esdeveniment (pots llegir aquestes i altres observacions d’interés en qualsevol moment en la web de l’OpenCon València):

Hem de fer d’OpenCon València un espai on puguem sentir-nos el més lliures i seguris possible. ​Els nivells de respecte habituals en qualsevol àmbit col·lectiu són una base necessària però en este cas no suficient. A causa del nivell d’exposició personal i la intimitat dels aspectes que es posen en comú, la necessitat de cures i de construcció d’un espai segur se situa en unes cotes molt més altes d’allò considerat normal en altres contextos i en altres activitats.

Recordem que és suficient que una actitud ES PERCEBA com a amenaçadora o simplement com a intromissió no sol·licitada, perquè siga inadequada, INDEPENDENTMENT que en l’ànim de qui l’exhibisca puguen no existir eixes intencions o no hi haja consciència d’eixes potencials conseqüències (açò pot ocórrer perquè totis estem aprenent). Si mantenim estos espais segurs, tranquils i bonics, gaudirem totis de relacionar-nos amb molta gent brillant i preciosa, que és el que som!

En este sentit, els límits són diferents per a cadascuni i per tant és necessari el màxim respecte en qualsevol aproximació a l’espai d’una altra persona, i en particular en el moment de:

  • Abraçar, acariciar o tocar el seu cos d’alguna manera.
  • Convidar-li a participar en activitats sensuals o sexuals.
  • Implicar-li en converses sobre temes delicats.
  • Unir-se o observar quan estiga intimant amb altris.
  • Demanar detalls sobre la seua vida privada.

Cal recordar també que cada persona té la seua pròpia manera de dir “no” i a moltis no ens és fàcil donar una resposta negativa explícita, ferma: com a regla general cal assumir que tot el que no siga un “sí” entusiasta és un “no”. Si uni altri participant rebutja una invitació per a participar amb tu en qualsevol activitat, les repetides peticions es consideren una violació del seu consentiment i els límits establits. D’altra banda, tingues en compte que el consentiment anterior d’una persona a una determinada activitat no pot ser pres com una acceptació implícita de la seua participació en el futur.

També hem de ser conscients que la pràctica de relacions no normatives és una qüestió delicada en el context social i és necessari respectar l’opció personal respecte a la privacitat, per la qual cosa:

  • No es pot gravar ni fotografiar a cap participant sense el seu consentiment previ (explícit).
  • Totis lis participants tenen dret a no haver de proporcionar informació personal i a proporcionar la que vulguen (nom, adreça, dades de contacte, etc.).

Les activitats tenen com a objectiu l’intercanvi i l’enriquiment a través de la conversa amb altres persones. Us demanem especial esment amb la forma en què rebatem opinions perquè volem que este siga un espai de construcció tant personal com col·lectiu, i on tothom puga preguntar i expressar les seues opinions i les seues preguntes sense sentir-se jutjadi.

En OpenCon València som adultis, per la qual cosa cadascuni de nosaltres és, en última instància, responsable de la seua pròpia salut i seguretat (en cas d’indisposicions o accidents) i responsable civil dels seus actes (en cas de trencar alguna cosa o fer mal a algú). Demanarem suport si és necessari i l’oferirem si considerem que algú ho requerix. Som col·lectivament responsables de crear un ambient segur i acollidor.

La trobada s’emmarca en un àmbit geogràfic bilingüe. És molt important recordar que la llengua ha de ser un vehicle de transmissió i intercanvi eficaç, però també que hem d’exigir-nos una equitat exquisida en la consideració de les dues llengües: valencià (o català) i castellà (o espanyol). No podem demanar a cap participant que renuncie a expressar-se en la seua llengua​. Amb la col·laboració i bona voluntat de totis, serà molt fàcil que ens entenguem. Intentarem parlar clar, a un ritme lent i podrem traduir o demanar ajuda per a traduir expressions concretes sense alterar la dinàmica de les converses i els tallers. És més fàcil del que sembla i, en qualsevol cas, un repte que val la pena abordar sempre. Convertim les diferències, de tota classe, en riquesa!

Pots escriure’ns a l’adreça de correu opencon@araenvalencia.es per a contactar amb l’equip d’organització en cas que tingues qualsevol dubte sobre l’esdeveniment o aquest formulari. Si necessites assistència per a emplenar el formulari, escriu-nos també a eixa adreça perquè t’ajudem. Intentarem atendre’t al més prompte possible. Assegura’t que els correus que enviem des de opencon@araenvalencia.es no acaben en la teua carpeta de spam. Pots configurar filtres en el teu correu o pots anar consultant la carpeta de spam per si de cas.

Sobre el formulari: En prémer Següent, aniràs passant per diversos passos del formulari que hauràs de completar. Pots tornar enrere per a modificar passos anteriors en qualsevol moment prement Anterior. Quan canvies de pas (prement Anterior o Següent), pot ser que el navegador no t'envie a la primera pregunta d'eixe pas, així que assegura't que comences per la primera pregunta del pas i no et deixes res pel camí.

DADES BÀSIQUES

EIXOS D'OPRESSIÓ

El català, l’eusquera i el gallec, per exemple, són llengües minoritzades.

P. ex.: activismes relacionats amb diversitat afectiva, feminisme, LGTBIQ+, llengua i territori, anticapitalisme, ecologisme, antiracisme, antifeixisme, diversitat funcional o cognitiva.

ALBERG

El preu de la inscripció serà diferent segons els dies que estigues (preus estàndard de 115 € de divendres a diumenge, 151 € de divendres a dilluns).

El capitalisme redueix les possibilitats d'assistir a les persones que no poden afrontar la quota d'inscripció estàndard. Ens agradaria mitigar això en la mesura que puguem i per a això oferirem places subvencionades, també anomenades becades. Et demanem que només sol·licites una plaça subvencionada si és completament necessari perquè les puguem assignar als qui realment no puguen assistir d'una altra manera. Només es pot sol·licitar un tipus d'inscripció i no podràs canviar-la després, la qual cosa suposa que en cas que no hi haja beca per a cobrir la teua sol·licitud, no podràs assistir. Si pots permetre-t'ho i vols ajudar, també pots col·laborar contribuint solidàriament amb una quota superior. El % es calcula segons la quota d'inscripció triada, per exemple: si has triat la quota del divendres al dilluns de 151 € i només pots assumir el 75 % de la quota, estàs sol·licitant una beca del 25 % (37,75 €) i la quota que pagaràs és de 113,25 €.

En cas que vulgues acudir a l'OpenCon en companyia i dormir a la mateixa habitació que altres persones, indica'ns ací els seus noms.Intentarem quadrar totes les peticions en la mesura que puguem.

Si no vols compartir habitació amb persones específiques, indica'ns ací els seus noms.

En totes les habitacions s'haurà de respectar el descans de la resta, però intentarem assignar les zones menys exposades a les persones que realment ho necessiten.

Ens posaríem en contacte amb tu i estudiarem el teu cas per a veure com podríem fer-ho. Tingues en compte que aquesta és una nova proposta per a enguany i no podem garantir que siga possible fins que ho hàgem estudiat amb tu.

Recorda que el menú serà completament vegà.

SAMARRETES

Imprimirem les mítiques samarretes personalitzades de ARA-EN València, vols una? Tenim diverses opcions: blanca o negra, de mànega curta i de tirants, i de diverses talles i mides. El model amb mànega curta costa 10 € i el de tirants 12 €. Encara que les imatges amb les samarretes no representen el producte final, són una versió amb la imatge editada perquè et pugues fer una idea i el resultat serà molt similar.Si ara ens indiques que vols una, la pagaràs més tard juntament amb el preu de l'esdeveniment si reps plaça i passes al procés d'inscripció. Així podem reservar-te la samarreta, imprimir-te-la i portar-te-la a l’OpenCon, de manera que la tingues garantida. Si no vols una ara, hi haurà samarretes extra disponibles en l'esdeveniment per a la seua compra, però com tindrem una quantitat limitada no et podem garantir que quede una per a tu de la teua talla i del teu gust.

Si vols més d'una, emplena aquesta secció amb les dades per a una i afig les dades de la resta que vulgues en el camp de text que hi ha al final d'aquesta secció del formulari.

Taula de talles per a samarreta de mànega curta
Taula de talles per a samarreta de mànega curta
Samarreta de mànega curta blanca
Camiseta ARAEN Valencia manga corta blanca
Samarreta de mànega curta negra
Camiseta ARAEN Valencia manga corta negra
Taula de talles per a samarreta de tirants ampla
Taula de talles per a samarreta de tirants ampla
Samarreta de tirants ampla blanca
Camiseta ARAEN Valencia tirantes holgada blanca
Samarreta de tirants ampla negra
Camiseta ARAEN Valencia manga holgada negra
Taula de talles per a samarreta de tirants estreta
Taula de talles per a samarreta de tirants estreta
Samarreta de tirants estreta blanca
Camiseta ARAEN Valencia tirantes estrecha blanca
Samarreta de tirants estreta negra
Camiseta ARAEN Valencia tirantes estrecha negra

IMPORTANT: En prémer Enviar, hauràs acabat el formulari i rebràs un correu de confirmació en la direcció de correu que ens hages proporcionat. És molt probable que acabe en spam, així que consulta el teu correu brossa o no desitjat.