Hola a totis!

Vos anunciem que la propera trobada d’ARA ENs revisem serà el divendres 19 d’abril a les 18:00h a El Bac Espai d’art, política i cultura popular (C/ del Metge Esteve, 13) al voltant del tema “Homes buscant cures en dones”.

En aquesta activitat abordarem qüestions relacionades amb la masculinitat des de diverses perspectives. És un esdeveniment mixte, per tant, està obert a totes les persones que tinguen interès en aquest tema.

Per poder tindre una previsió de la gent que vindrà i organitzar-nos, haureu d’enviar un correu a l’adreça araensrevisem@araenvalencia.es per inscriure-vos a l’esdeveniment (ATENCIÓ: NOVA ADREÇA DE CORREU), indicant breument allò que vos motiva a assistir. Les places són limitades, podreu accedir a l’espai amb el correu de confirmació (les confirmacions de plaça començaran a enviar-se a partir del dimarts 16 d’abril). Vos preguem puntualitat, no es permetrà formar part passats 10 minuts de l’hora indicada per no trencar la dinàmica del grup.

Com sempre, la perspectiva de gènere des del feminisme es dóna per descomptada i no és un aspecte a discutir o posar en dubte. Si tens reticències sobre això, és preferible no acudir a trobades proposades per aquesta associació.

Si tens algun dubte o suggeriment, ens pots escriure a araensrevisem@araenvalencia.es.

Ens veiem el divendres 19 d’abril a les 18:00h!